13/05/2009

Doe het zelf

Mijn seksuele activiteit beperkt zich de laatste maanden tot masturberen. Misschien zijn er wel lezers/lezeressen geïnteresseerd hoe ik dat doe. Degenen die het niet willen weten, kunnen hier klikken.

Fantaseren, kijken naar erotische of pornografische foto's/filmpjes en/of lezen van seks(ueel getinte) verhalen zorgt heel vlug ervoor dat ik een erectie krijg. Ik begin dan langzaam, meestal met twee of drie vingers, af en toe even met de hele vuist, de voorhuid op en neer te bewegen, meestal met mijn rechterhand, soms ook met de linker. Dat op en neer bewegen doe ik met een wisselend tempo, dan weer traag, dan weer sneller; ik wissel graag af. Als ik erg opgewonden ben, gaat het gewoonlijk snel, maar meestal hou ik net voor ik klaarkom weer even in.
nog een stijve 04 bewerkt
Ik bevredig mezelf het liefst als ik er de tijd voor kan nemen. Dan ben ik soms wel een uur bezig, voordat ik mezelf laat klaarkomen. Een orgasme is gewoonlijk beter als je het een of enkele keren uitgesteld hebt. Uiteindelijk hou ik het dan niet meer en laat ik me gaan. Ontspannend en lekker ...

00:33 Gepost door Corvus in Liefde | Permalink | Commentaren (3) | Tags: seks, zelfbevrediging

Commentaren

zelf... Mooie artistieke foto...
Ik neem aan dat jij dat bent?
Net zo als het plaatje in de rechterkolom..
...warm zaad op je buik...
En ik die over je heen kruip...en het op mag likken...

likjes...H

Gepost door: Henriette | 13/05/2009

Reageren op dit commentaar

@ Henriette Is idd. een "artistieke impressie" van mezelf (rechts ook). Lik maar ... Ik denk dat ik me dadelijk nog eens zelf moet "helpen" ...

x

Gepost door: xy | 13/05/2009

Reageren op dit commentaar

Hmmm ... ik herken dat ... hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt om je in te houden, maar hoe groter de voldoening.

Gepost door: Johan | 26/05/2009

Reageren op dit commentaar

Post een commentaar

NB: commentaren worden gemodereerd op deze weblog.