12/09/2009

One night stands

In de vorige Humo (nr. 36/3600) was in de rubriek "De 7 Hoofdzonden" Tine Van Den Brande aan de beurt. Zoals wel vaker het geval is bij beroemdheden, weet ik amper (of zelfs niet) wie ze is of wat ze doet (maar ze ziet er niet slecht uit als ik op de foto's mag af gaan). Maar ik dwaal af ... Uiteraard is de hoofdzonde "onkuisheid" vaak de enige die me echt interesseert. Hier citeer ik een stukje uit:
"(...) iedereen die uit een lange relatie komt en in die periode maar met één persoon gevreeën heeft, wil toch een stapje in de wereld zetten? (...)"

Met andere woorden: ze heeft een aantal 'one night stands' gehad of toch iets in die aard. Leuk voor haar (echt, hier moet je geen ironie, sarcasme of iets dergelijks lezen). Maar ik heb het me al vaker afgevraagd (misschien zelfs in een van mijn blogs), hoe pak je zoiets aan? Een 'one night stand' (o.i.d.) vinden bedoel ik, het hoeft niet Tine Van Den Brande te zijn. Ik heb om te beginnen al niet genoeg lef, denk ik. En waar ontmoet je zo iemand? Ik ben niet bepaald een uitgaanstype en in een discotheek krijg je me absoluut niet binnen (ik heb een hekel aan zulke etablissementen). Maak ik dan nog wel een kans, of heb ik mezelf nu al uitgesloten?
Tips zijn welkom, want ik wil echt nog eens seks - nu ruk ik me suf, bij wijze van spreken.

03:10 Gepost door Corvus in Liefde | Permalink | Commentaren (3) | Tags: seks, one night stand, versieren

Commentaren

Ik zelf wil geen onenightstands. Maar als je je inschrijft op een datingsite vind je heel zekereen heel vlug vrouwen die daar ook voor openstaan. Succes!

Gepost door: Marjan | 21/09/2009

Reageren op dit commentaar

Zwijg me over datingsites. Vaak zijn ze zogezegd gratis, tot blijkt dat je alleen gratis je profiel kan plaatsen en eventueel berichten kan lezen, maar voor zowat alle andere dingen moet je betalen. Nu zou ik kunnen overwegen ervoor te betalen en ik ben "vroeger" een tijdje betalend lid geweest van een dergelijke site, maar dat heeft niks opgeleverd.

Gepost door: xy | 21/09/2009

Reageren op dit commentaar

Toch heb ik best leuke contacten opgedaan op datingsites... ;-) Wellicht is het gemakkelijker voor vrouwen en ik moet ook heel eerlijk bekennen dat ik niet snel (lees: niet) het initiatief zal nemen, maar toch... :-)

Alternatief voor het betalen op datingsites is trouwens Hyves. Mijn ervaring is dat veel mensen dezelfde nicknames gebruiken, dus je kunt op die manier het betalen omzeilen. Opzoeken op Hyves et voila! :-D

Gepost door: S. | 25/10/2009

Reageren op dit commentaar

Post een commentaar

NB: commentaren worden gemodereerd op deze weblog.