21/12/2009

"Mannen die naar borsten staren, leven 5 jaar langer"


Je vindt op internet heel wat resultaten van vreemde onderzoeken of vreemde resultaten van onderzoeken, dat kom je ook wel tegen. Hieronder volgt toch wel een van de vreemdste.

 

Een bizarre studie, uitgevoerd door Duitse onderzoekers, wijst uit dat mannen die staren naar vrouwenborsten een langere levensverwachting hebben.

Voor het onderzoek, dat in de New England Journal of Medicine werd gepubliceerd, werden 500 mannen in drie ziekenhuizen in Frankfurt gedurende een periode van vijf jaar gevolgd. De helft van de mannen kreeg de opdracht hun ogen dagelijks de kost te geven, de andere helft kreeg de opdracht niet naar borsten te kijken.

Tegen het einde van de studie merkten de onderzoekers dat de mannen die regelmatig naar borsten staarden een lagere bloeddruk hadden en een tragere polsslag in rust lieten noteren.

Bloeddoorstroming

"Seksuele opwinding doet het hart sneller slaan en de bloeddoorstroming toenemen. Dat zorgt dan weer voor een betere gezondheid. Er bestaat geen twijfel over: naar borsten staren is gezond voor mannen", aldus onderzoekster Karen Weatherby.
"Enkele minuten staren per dag halveert het risico op een beroerte of een hartaanval. Een gemiddelde man die dit consistent doet, kan zijn leven met vier of vijf jaar verlengen."

Volgens Weatherby staat het staren naar borsten zelfs quasi gelijk aan het volgen van een intensief trainingsprogramma. "Tien minuten naar de rondingen van een welgevormde vrouw kijken, staat min of meer gelijk aan een aerobic-sessie van 30 minuten", aldus Weatherby.


Bron: HBVL


Ik zal er een testfoto bijvoegen (ooit ergens op het www gevonden).

Girls_In_North_Europe-107


21:37 Gepost door Corvus | Permalink | Commentaren (0) | Tags: seks, opwinding, borsten, vreemd onderzoek

Post een commentaar

NB: commentaren worden gemodereerd op deze weblog.