18/03/2011

Wereldkaart van de penislengte.

Er bestaat een wereldkaart met het overzicht van de gemiddelde penislengte per land (even klikken als je ze wil zien).

Tja, je vindt de vreemdste dingen op het wereldwijde web. Bij zulke onderzoeken vraag ik me altijd af waarom ze zulke dingen onderzoeken, wat men eraan heeft. En wat dit specifieke onderwerp betreft vraag ik me ook af hoe ze aan die resultaten komen. De enige betrouwbare resultaten krijg je volgens mij als een neutraal iemand de meting doet. Maar wie (welke instelling) doet zoiets en waarom? En hoe kan je hem in hemelsnaam rechthouden of rechtkrijgen als er iemand met een meetlat of iets dergelijks aan je lul zit? Of zou het toch om zelfmetingen gaan? In dat geval vertrouw ik het resultaat totaal niet.

Hoe dan ook: hoe lang je penis ook is en of lengte er nu toe doet of niet, je zult er toch mee moeten (leren) leven, want penisverlenging is (vrijwel) onmogelijk.

Ter info voor wie het wil weten: de mijne is net iets minder als het Belgische gemiddelde (dat is 15,85 cm), nl. ongeveer 14 cm (en de omtrek is 13 cm. op het dikste punt, moest dat er iets toe doen). Ik had hem graag een centimeter of 2 langer gezien, maar ja, niks aan te doen.

Post een commentaar

NB: commentaren worden gemodereerd op deze weblog.