15/04/2011

Onthouding

Er zijn geen dagen waarin ik niet aan seks denk (ik ben een man ...). De dagen dat ik niet aan seks doe, zijn niet al te talrijk. Let wel, onder aan seks doen versta ik alle seksuele activiteiten, ook masturberen, meer nog, mijn seksuele activiteit bestaat vooral uit masturberen. Als ik me dan toch onthoud van seks, komt dat meestal door vermoeidheid (lees: ik val in slaap voor ik de kans krijg om me af te trekken), ziekte of iets dergelijks.

Toch heb ik me ooit al bewust onthouden. Nee, niet voor een weddenschap of omdat ik niet mocht. In de tijd dat ik een vriendin had, heb ik geprobeerd de dag (of de twee dagen) voordat zij naar mij kwam of ik naar haar ging, mezelf niet te bevredigen (en dat lukte meestal wel - ik heb soms zelfdiscipline). Ik had immers gemerkt dat de seks meestal beter was (ook de seks met mezelf overigens) na een of meer dagen onthouding. Ik hou geen statistieken bij van mijn seksuele activiteiten, ik weet dus niet wat de langste periode zonder seks geweest is. Maar ik kan me wel twee keer herinneren dat het die keren een langere periode (meer dan drie dagen) moet geweest zijn.

1. Ik zou mijn vriendin gaan bezoeken en ik zou enkele dagen blijven (ik had vakantie). Helaas was het "de tijd van de maand", zodat er de eerste of de eerste dag van seks niks in huis kwam. De tweede dag begon ze mij onverwacht (voor mij) 's nachts af te trekken (een heerlijk gevoel trouwens - ze was/is er overigens behoorlijk goed in). Dat is een van mijn beste en hevigste orgasmes van de laatste jaren geweest - ik kreeg ook het gevoel dat ik liters sperma moet gespoten hebben.

2. We waren enkele dagen gaan kamperen, van seks was er niks gekomen. Na het kampeertripje zou ik nog een nacht bij haar blijven. Toen we gingen slapen besprong ze mij zowat: ik werd gepijpt, er werd geneukt zowel langs voor als langs achter en ik kwam geweldig klaar.

Hmm, ik krijg weer zin, maar misschien hou ik me vandaag toch nog eens een keer in ...

00:49 Gepost door Corvus in seks | Permalink | Commentaren (0) | Tags: seks, onthouding, opwinding

Post een commentaar

NB: commentaren worden gemodereerd op deze weblog.